Inbjudan till webbmöte om konkreta verktyg för grön omställning, 23 sept kl 10.15-12.00

Vilken nytta kan klimatväxling göra i er organisation? Vad ska ni sätta avgift på? Hur stor ska avgiften vara? Hur kan ni använda pengarna på bästa sätt? OBS! Anmälan den 21 september!

Denna träff vänder sig till dig som arbetar inom privat eller offentlig verksamhet och är intresserad av att införa en klimatväxlingsmodell i din organisation – eller kanske vill utveckla den ni redan har!

Mycket välkommen till denna träff där vi har fokus på att genom information, exempel, framgångsfaktorer och ett digitalt modell-verktyg presentera info och diskutera för- och nackdelar med olika alternativ inom en klimatväxlingsmodell. Syftet är att kunna ge information och inspiration till dig som vill skräddarsy en klimatväxlingsmodell för just din organisations förutsättningar, önskemål och ambitioner.

Kostnadsfritt deltagande. Anmäl dig senast den 21 september.

 

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.