Nyhetsbrev 3 Gröna affärer

Här kommer lite aktuell information kring vad som är på gång inom Elbilslandet Syd och om gröna affärer.


Save the date! Nätverksträff den 5 oktober

Välkommen till nätverksmöte inom Elbilslandet Syd om gröna affärer. Inför detta tillfälle vill vi gärna få ditt inspel och förslag på innehåll. Vi vill gärna att ni berättar om era nyheter eller var ni befinner er just nu och om ni har några behov som nätverk kanske kan svara upp mot.

När: 5 oktober 2021, kl 13.00–15.00.
Var: Online
Kostnad: Ingen kostnad
Kontakt: jonas@miljofordonsverige.se
Länk och program skickas ut senare.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Catch up från förra nätverksträffen

Tack för engagemanget och deltagandet vid nätverksträffen i juni. För er som inte kunde vara med så har vi lagt upp en inspelning för den som vill ta igen. Där finns bland annat presentation av Smarter Mobility som vi från Elbilslandet särskilt rekommenderar att ta del av. Kontakta jonas@miljofordonsverige.se om du vill ha en länk till inspelningen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Affärsutvecklingscheckar

Nu finns det affärsutvecklingscheckar med fokus på hållbarhet. För företag i Skåne finns hållbarhetscheckar som kan användas för insatser som möjliggör företagets omställning till en grön och koldioxidsnål ekonomi genom digital utveckling, nya affärsmöjligheter, utvecklade affärsmodeller och innovationer. Även i Blekinge finns företagscheckar med syfte att främja digitalisering, grön omställning och internationalisering.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.