Vill du komma vidare med din elbilsladdning?

Företagen inom projektet har möjlighet att ta stöd av Olle Johansson, Kvällsudden AB, för att komma vidare med satsningar på elbilsladdning – helt kostnadsfritt. Detta gäller maj till och med oktober 2021 – det är alltså snabba puckar som gäller.

Olle är expert inom e-mobility, har tidigare varit VD för Power Circle och jobbar nu som oberoende rådgivare. Han har stor erfarenhet av att hjälpa företag att ta fram behovsanalyser, reda ut förutsättningar och ta fram offertunderlag samt utvärdering av offerter just kring laddlösningar. Och så kan han ladd-teknik. Han har hjälpt Malmbergs och Staffanstorp Städ & Kemvätt samt en hel del fastighetsägare inom ett annat delprojekt i Elbilslandet Syd.

Erbjudande om rådgivning för företag inom Elbilslandet Syd (DPA)

  • Upp till 3 h per företag med extern konsult
  • Grundläggande information om elbilsladdning
  • Tips kring vad man bör tänka på
  • Hjälp att formulera era behov inför dialog med leverantörer
  • Teknikfrågor om utrustning, standarder m.m.
  • Info om möjliga finansiella stöd
  • Pågår under perioden maj-oktober 2021

Anmäl intresse till din kontaktperson inom Elbilslandet Syd.

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.