Workshop för medlemsföretagen den 14 juni 2021

Välkommen på en WORKSHOP där vi går på djupet med era utmaningar och lösningar för att komma framåt i arbetet för en fossilfri fordonsflotta. Detta tillfälle är en fortsättning på webbinariet den 2 juni, där ni som är deltagare i nätverket får möjlighet att mötas och hjälpa varandra. 

Under omställningsarbetet dyker det upp utmaningar som vi behöver lösa längs vägen, till exempel förändrade förutsättning i skatteregler och styrmedel, nya tekniska lösningar, motstånd eller osäkerhet hos personalen. Vad är dina utmaningar och strategier för att komma vidare i ert omställningsarbete? Vi hjälps åt att hitta lösningar och delger varandra våra erfarenheter.

När: 14 juni kl 13–15.
Var: Online. Länk skickas ut senast dagen innan mötet.
Kostnad: Ingen kostnad – observera dock att workshopen endast är öppen för företag som deltar i Elbilslandet Syds företagsnätverk.
Anmälan: Anmäl dig genom att mejla till annica.owesson@skaneskommuner.se
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 10 juni.
Vid frågor: Kontakta annica.owesson@skaneskommuner.se

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.