Webbinarium om nya skatter och regler 7 juni 2021

Välkommen till ett webbinarium där vi går igenom de nya reglerna och skatterna för verksamhets- och tjänstebilar. Detta är en uppföljning från höstens uppskattade webbinarier tillsammans med Ronny Svensson på Ynnor.

Reglerna från förmånsvärdena justerades i en första omgång vid årsskiftet 2020/2021, bonus-malus uppdaterades per 1 april och nu är ytterligare förändringar aviserade avseende förmånsreglerna. Vad gäller? Och hur påverkar alla nya regler och skatter omställningen till fossiloberoende fordon. Riksdagen beslutar om de nya reglerna och skatterna den 2:a juni. Missa inte denna chans till rykande färsk information och möjlighet att ställa frågor.

Agenda

  • Inledning och välkomna
  • Ronny Svensson, Ynnor, dagens huvudtalare belyser nya regler och skatter för fordon och hur det påverkar omställningsarbetet
  • Diskussion och frågor

När: 7 juni 2021, kl 12.45-14.45
Anmälan:
skicka ett mejl till: jonas@miljofordonsverige.se.
Delta: vi skickar ut möteslänk till alla anmälda innan mötet.

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.