Gratis utbildning för bilhandlare om fossilfria bilar och ny teknik

Nu finns det möjlighet för dig som bilhandlare i Skåne och Blekinge att ta del av en gratis utbildning. Syftet är att ge en ökad förståelse för dagens klimatvänliga teknik och att ge kunskap och verktyg för att du som bilhandlare enklare ska kunna svara på kundens frågor om till exempel laddning, säkerhet, fossilfria bilmodeller, kostnader och elnät. Kenny Nässert från Miljöfordon Sverige är ansvarig för utbildningen.

Den första utbildningen genomfördes i Blekinge i slutet av 2020 med åtta personer från fyra företag, det var tre bilhandlare och en miljökonsult. Kenny berättar att det blev en bra diskussion om hur man kan bemöta kundernas frågor och deltagarna upplevde att de fick större förståelse för hur allt hänger ihop. Det andra tillfället genomfördes i Skåne, den 25 maj 2021 med 15 bilhandlare.

Här är några exempel på ämnen som du kommer att lära dig mer om.

  • Grundläggande elkunskap och elsäkerhet
  • Beräkning av laddhastighet och kostnad
  • Hur fungerar klimatbonusen
  • Förmånsbeskattning och TCO-kalkyl
  • Miljöpåverkan och säkerhet
  • Biogasens för- och nackdelar

Kontakta gärna Kenny Nässert om du vill veta mer och boka tid för utbildningen.
Mejl: kenny@miljofordonsverige.se
Telefon: 0735-12 90 80

Några utdrag ur presentationen Laddad försäljning som Kenny Nässert visar under utbildningen 

 

 

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.