Kenny Nässert presenterar godbitar bland de nya el- och gasbilarna 2021

Ta del av Kenny Nässerts intressanta presentation av några av godbitarna bland de nya el- och gasbilarna som släpps under 2021. Här visas t ex Fiat, Mercedes och Maxus, men också Dacia, DFSK och Iveco. Pris, Räckvidd, Batteri och Dragvikt – lätt att jämföra mellan de olika modellerna. Se även listan med hela 160 olika modeller.  

Kenny Nässert presenterar några godbitar av de nya el- och gasbilarna som släpps under 2021

 

Lista med 160 elbilar, gasbilar och laddhybrider (feb 2021)

Det händer mycket på bilmarknaden och nya modeller ser hela tiden dagens ljus. För att underlätta för fler att hänga med har Elbilslandet Syd sammanställt en lista på marknadens utbud av fossiloberoende fordon med fokus på elbilar, gasbilar och laddhybrider. Listan innehåller både personfordon och transportfordon. Den här uppdateringen är från den 8 februari 2021.

Listan innehåller både fossiloberoende personbilar och transportbilar och är framtagen i dialog med medverkande bilhandlare och generalagenter/nationella bilimportörer. De fem första sidorna innehåller personbilar och den sista sidan transportbilar.

Med fossiloberoende fordon menas fordon som kan drivas med annat än vanlig bensin eller diesel. Det är elbilar, laddhybrider, gasbilar, dieselbilar godkända för HVO100 (helt förnybar diesel), etanolbilar och vätgasbilar.  

Elbilslandet Syd har sammanställt tillgänglig information från olika källor och vi tar inte ansvar för eventuella fel i informationen. Listan gör heller inte anspråk att vara fullständig vilket gör att det kan finnas fler märken och modeller för fossiloberoende fordon som inte är med på listan. Kontakta oss gärna om du vill tipsa oss om märken och modeller som inte är med på listan. 

Aktuell lista med 160 elbilar, gasbilar och laddhybrider februari 2021

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.