Antalet fossiloberoende fordon ökar hos våra nätverksföretag

Vi har mätt antal fossiloberoende fordon bland våra rekryterade företag sedan projektets start. Det är glädjande att se att antalet fossiloberoende fordon har ökat under den tid som projektet har varit igång.

Det första diagrammet visar det procentuella antalet fordon som kör på fossiloberoende, diesel respektive bensin och hur fördelningen har förändrats från 171231 till 210930.

Det andra diagrammet visar hur drivmedlen fördelas mellan de fossiloberoende fordonen. HVO 100 dominerar, följt av laddhybrid och el. Detta diagrammet är baserat på antal fordon och inte procent för att lättare kunna se utvecklingen från projektets start och framåt.

Vi återkommer med uppdaterade diagram efter nästa mättillfälle.

 

 

 

 

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.