Nu rullar eltaxi på gatorna i Kristianstad och Malmö också

Taxi Allians Kristianstad och Svea Taxi Skåne i Malmö är nu anslutna till Nollzon. Det gör att fler i Skåne får möjlighet att åka eltaxi.

Tillsammans med Taxi Västra Skåne i Helsingborg och Trossö Taxi i Karlskrona finns nu totalt 7 st elbilstaxi anslutna till Nollzon i Skåne och Blekinge.

Förutom att de nya bilarna ger företagen en bättre ekonomi med lägre kostnader för drivmedel och service har man märkt att allt fler kunder, särskilt på företagssidan efterfrågar miljövänligt drivmedel till sina taxifärder.

Nollzon är sedan tidigare etablerat i Helsingborg och Karlskrona så etableringen i Kristianstad och Malmö är en viktig del i att få Nollzon på plats i hela Skåne. Nollzon startade i Stockholm och växer nu i hela Sverige. Från Elbilslandets Syds sida gläder vi oss att ännu ett steg tagits mot tystare och renare trafik. Också en fjäder i hatten att projektets mål för 2020 nu är uppfyllt när det gäller etableringen av elbilstaxi i Skåne och Blekinge.

Om ditt företag ansluter sig till Nollzon får ni automatiskt förtur till eltaxi.

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.