Nu tar vi in 15 nya företag i vårt nätverk!

Projektet Elbilslandet Syd fortsätter även 2021 och erbjuder nu ytterligare 15 företag i Skåne och Blekinge att gå med i nätverket. Samtliga erbjudanden är GRATIS och passar även dig med mindre företag.

⊕ Provkör el- och biogasbilar
Vi är stolta över att kunna erbjuda företagen gratis provkörning av el- och biogasbilar i verksamheten under flera veckor. Vår testflotta omfattar 10 olika bilmodeller och vi samarbetar med lokala bilhandlare för att kunna erbjuda ytterligare modeller. Obs: Överlämning av bilar sker på ett Corona-säkert sätt.

⊕ Ta del av ekonomiska kalkyler och nätverksaktiviteter
Vi hjälper dig att se över hela företagets fordonsflotta ur både ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

⊕ Få rådgivning och omvärldsbevakning kring fossiloberoende bilar
Genom nyhetsbrev, webbinarier, rapporter och personliga kontakter säkerställer vi att du alltid får både ny och tillförlitlig information om fossiloberoende fordon.

Hör av dig till: sabine.tauber@skaneskommuner.se eller jonas@miljofordonsverige.se om det låter intressant för ditt företag att ingå i Elbilslandet Syds nätverk. Då får ni tillgång till våra resurser samt kontakt med många andra företag med liknande ambitioner och utmaningar.

Du kan också klicka här för att komma direkt till intresseanmälan.

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.