”Elbrist” inte ett hinder för installation av elbilsladdning

Till dig som vill installera laddplats i Skåne

Effekt- och kapacitetsbristen har på den senaste tiden varit väldigt omskrivet och är en extra laddad fråga i Skåne. Olika åtgärder har vidtagits som har resulterat i att situationen inte är akut i Skåne, men det kan förändras över tid eftersom elbehovet förväntas öka. Omställningen till en fossilfri fordonsflotta kommer exempelvis innebära fler elbilar som behöver laddas, men betyder det att elen inte kommer räcka till för framtidens elbilar? Svaret är komplicerat och förhoppningsvis kan den här texten hjälpa till med att reda ut några av de största frågetecknen.

Infoblad Effekt- och kapacitetsbrist nov 2020

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.