Webbinarium 1 & 2 om Solceller – Energilagring och Elbilsladdning

Del 1

Här kan du ta del av webbinariet om Solceller – Energilagring och Elbilsladdning från den 4 november 2020. Hör Håkan Skarrie från Kraftringen berätta om Ett elsystem i förändring – Kommer jag att kunna ladda min elbil? samt Nenad Kotur från Öresundskraft ge Inspiration kring Laddning, Solceller och Batterier.

Observera att inspelningen först började efter en stund av webbinariet och att du därför kommer direkt in i Håkan Skarries presentation.

Del 2

Här kan du ta del av webbinariet om Solceller – Energilagring och Elbilsladdning från den 23 november 2020. Hör Fredrik Luthman från Kraftringen berätta om hur man får mest ut av sin solcellsanläggning och hur man gör för att hitta den rätta och mest kostnadseffektiva laddlösningen. Han går också in på kopplingen mellan solceller och laddplatser och benar ut synergierna dem emellan. Camilo Tapia från Power2U bringar klarhet i Energisystemet 2.0. Hon berättar om den smarta uppkopplade fastigheten och hur man då kan ta kontroll över sin energianvändning. Hon avslutar med att visa några konkreta exempel på företag som börjat använda Energisystemet 2.0.

 

Presentationerna från Del 2

Fredrik Luthman Kraftringen – ELS webbinarium 23 nov 2020

2020-11-23 Power2U Presentation

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.