Välkommen till webbinarium 3 den 28/9!

Inom det EU-finansierade projektet Elbilslandet Syd bjuder Länsstyrelsen Skåne och Malmö stad in till tre fullspäckade webbinarier för att behandla de största frågorna som dyker upp för fastighetsägare i samband med att sätta upp laddplatser för elbilar.

Webbinarium 3. Hur många laddplatser kommer att behövas?
På det här webbinariet, det tredje och sista i serien, kommer först en expert på framtidens elsystem från Power Circle att prata om varför användningen av elbilar förväntas öka och med hur mycket, samt vad ökningen ställer för krav på tillgång till laddplatser. Vilken typ av laddplatser förväntas dessutom försörja största delen av elfordonen? I en nära framtid med fler elbilar som behöver laddas dyker även ofta frågan upp om hur det påverkas av effekt- och kapacitetsbristen, som ju är väldigt omdiskuterad i Skåne. Därför har vi bjudit in en expert från Kraftringen som kommer prata om just kopplingen mellan laddning av elbilar och effekt- och kapacitetsbristen och om den rådande situationen borde påverka ens beslut att satsa på laddning av elbilar.

När: 28 september 2020, kl 11.15-12.00
Var:
Online
Kostnad:
Ingen kostnad

Webbinarierna kommer genomföras som live-händelser i Teams och det kommer gå att koppla upp sig antingen genom webben eller Teams-appen. En länk för att komma åt live-händelsen kommer skickas ut när webbinariet närmar sig. För att få länken behövs en anmälan till webbinariet. En anmälan till någon av de tidigare webbinarierna i serien gäller även till detta webbinarium.

Anmäl dig här!

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.