Välkommen till ett webbinarium om laddplatser och tillgänglighet 7/10 2020

Den tillgängliga laddplatsen – Att bygga laddplatser för alla!

Den 7/10 arrangeras det ett webbinarium med fokus på betydelsen av att tillgänglighetsanpassa laddplatserna så att de är inkluderande för alla.

Webbinariet kommer lyfta vikten av att tänka på tillgänglighet i samband med installation och hur vi vinner på att göra laddplatserna lättillgängliga. Vi kommer få höra hur laddplatserna kan upplevas av dem som har en funktionsvariation men som liksom andra vill bidra till en omställning av transportsektorn. Vi kommer även få ta del av studenters erfarenheter som via ett projekt tittat på inkluderande/tillgängliga laddplatser i utformning och design. Det kommer förstås finnas möjlighet att ställa frågor. Webbinariet är gratis och du anmäler dig här!

Webbinariet är samarrangemang mellan projekten Elbilslandet Syd (där ett delprojekt leds av Länsstyrelsen Skåne och Energikontoret Skåne) och Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland (som leds av Biofuel Region och Region Jämtland Härjedalen).

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.