Välkommen till webbinarium 2 om att fixa laddplatser den 14 september

Inom det EU-finansierade projektet Elbilslandet Syd bjuder Länsstyrelsen Skåne och Malmö stad in till tre fullspäckade webbinarier för att behandla de största frågorna som dyker upp för fastighetsägare i samband med att sätta upp laddplatser för elbilar.

Webbinarium 2. Fixa laddplats: från idé till verklighet
Det andra webbinariet i serien handlar om stegen efter att ett behov av laddplatser har identifierats. En gästföreläsare med mycket erfarenhet av branschen kommer prata om val av laddteknik, hur investeringen i laddplatser kan återbetalas och vad en offert bör innehålla. Han kommer också prata om olika aktörers roller i processen. Ett fastighetsbolag kommer sen dela med sig av sina erfarenheter av att gå igenom processen att sätta upp laddplatser. Det kommer förstås finnas möjlighet att ställa frågor under webbinariet!

När: 14 september 2020, kl 13.15-14.00
Var:
Online
Kostnad:
Ingen kostnad

Webbinarierna kommer genomföras som live-händelser i Teams och det kommer gå att koppla upp sig antingen genom webben eller Teams-appen. En länk för att komma åt live-händelsen kommer skickas ut när webbinariet närmar sig. För att få länken behövs en anmälan till webbinariet.

Anmäl dig här

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.