Aktuell lista med elbilar, gasbilar och laddhybrider (april 2021)

Det händer mycket hela tiden på bilmarknaden och nya modeller ser dagens ljus. För att underlätta för fler att hänga med har Elbilslandet Syd sammanställt en lista på marknadens utbud av fossiloberoende fordon med fokus på elbilar, gasbilar och laddhybrider. Den här uppdateringen är från den 19 april 2021.  

Listan innehåller både fossiloberoende personbilar och lätta lastbilar och är framtagen i dialog med medverkande bilhandlare och generalagenter/nationella bilimportörer. 

Med fossiloberoende fordon menas fordon som kan drivas med annat än vanlig bensin eller diesel. Det handlar om elbilar, laddhybrider, gasbilar, dieselbilar godkända för HVO100 (helt förnybar diesel), etanolbilar och vätgasbilar.  

Elbilslandet Syd har sammanställt tillgänglig information från olika källor och vi tar inte ansvar för eventuella fel i informationen. Listan gör heller inte anspråk att vara fullständig vilket gör att det kan finnas fler märken och modeller för fossiloberoende fordon som inte är med på listan. Kontakta oss gärna om du vill tipsa oss om märken och modeller som inte är med på listan. 

Lista fossiloberoende fordon april 2021

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.