3 september nytt datum för KÖR RENT!

3 september i Malmö, 9-15:30 på Sankt Gertrud.

På förmiddagen kommer vi att höra det nyaste om styrmedel och vi har ett flertal leverantörer på plats som berättar om utveckling inom förnybara drivmedel. På eftermiddag väntar en uppsjö av konkreta goda exempel från företag och det offentliga som arbetar för en fossilfri fordonsflotta. Dessutom uppdaterar IVL, Svenska Miljöinstitutet oss om forskningen och samhällsdebatten kring livscykelanalyser för elbilsbatterier – ett ämne som har engagerat många av er.

Gå in på konferenshemsidan och kolla in hela programmet och anmäla dig. Deltagandet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat. Arrangörer av konferensen är Energikontoret Skåne, tillsammans med Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – partners i Elbilslandet Syd och även Miljöfordon Sverige medverkar på konferensen.

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.