Nätverksträff i Elbilslandet Syd 13 maj

Välkommen på nätverksträff för deltagande företag i Elbilslandet Syd – ett bra tillfälle för utbyte med andra företag från Skåne och Blekinge som också vill ställa om till en fossiloberoende fordonsflotta. Lär känna andra deltagare, identifiera gemensamma utmaningar och diskutera lösningar. Projektgruppen samt olika externa experter finns på plats för att svara på era frågor.

Var: KRINOVA – Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad
När: 13 maj, kl. 12-15 inkl. gemensam lunch och fika
Vem: Företag som deltar i projektet Elbilslandet Syd – omställning av företagens fordonsflottor. Är ni flera från ert företag som vill komma så går det jättebra!
Obs: Planerar du att resa kollektivt, ta då kontakt med oss så försöker vi ordna med transport från tågstationen till KRINOVA.

Dagens hållpunkter

  • Laddning av elbilar – hur kan ditt företag lösa olika utmaningar kring laddning av elbilar på företaget och hemma hos medarbetare?
  • Utbudet av fossiloberoende personbilar och lätta lastbilar: vad finns idag och vad är i pipen 2019 och 2020 – en djupdykning utifrån företagens behov.

Här kan du anmäla dig till första nätverksträffen
Träffen är kostnadsfri för deltagare i Elbilslandet Syd.

Har du frågor vänd dig till
Sabine Täuber / 0728-85 49 13/ sabine.tauber@kfsk.se eller
Niclas Haakman / 073-512 9080 / niclas@miljofordonsverige.se

Tips!

Efter nätverksträffen kan du även delta i seminariet ”Fixa laddplatser till elbilen!” Här får du mer information kring att skaffa laddplats, konkreta exempel från verkligheten möjlighet att träffa laddoperatörer. Även det är kostnadsfritt.

Mer info om seminariet

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.