Seminarier i Skåne – Fixa laddplats till elbilen

Antalet elbilar ökar kraftigt och kommer fortsätta öka i de närmsta åren. Det är viktigt att lösa frågan var bilen ska laddas, både för boende i lägenhet och aktörer som hyr lokaler. Är du fastighetsägare, förvaltare, företagare, byggherre eller en bostadsrättsförening och intresserad av att upprätta laddplatser till era hyresgäster eller boende? Nu finns möjlighet att ta del av spännande föreläsningar kring ämnet genom att delta på ett av vårens seminarier runt om i Skåne.

Seminarierna arrangeras av Länsstyrelsen inom Elbilslandet Syd och kommer bjuda på en trendspaning gällande hur läget för elbilen ser ut framöver samt besvara frågor som: Varför ska laddplatser införskaffas? Hur går det till att installera laddplatser i anslutning till sitt flerbostadshus? Hur debiteras förbrukningen av el? Dessa är bara några av alla de frågor som kommer att besvaras!

Seminarierna är uppdelade för företagare/fastighetsägare och för bostadsrättsföreningar. Klicka på länkarna nedan för att komma till anmälan:

Kristianstad: 13 maj

Helsingborg: 20 maj

Malmö: 21 maj

Hässleholm: 28 maj

  • Seminariet är tyvärr inställt. Välkommen att boka ett av de andra datumen. 

Publicerad:

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.