Laddoperatörer, titta hit!

Under april och maj månad kommer Länsstyrelsen Skåne att hålla i fyra seminarier runt om i Skåne, med syfte att öka kunskapen om laddinfrastruktur bland fastighetsägare, förvaltare, företagare och bostadsrättsföreningar.

Seminarierna kommer hållas i Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Hässleholm och eventuellt i ytterligare någon stad. Varje seminarium kommer vara uppdelat i två block och hållas under en och samma dag. Det ena blocket fokuserar på fastighetsägare, förvaltare och företagare (kl. 15:00-17:00), medan det andra blocket riktar sig till bostadsrättsföreningar (kl. 18:00-20:00). Seminarierna kommer bland annat innehålla en trendspaning gällande hur läget för elbilen ser ut framöver, vad man behöver veta för att fixa laddplatser och en presentation av en aktör som har upprättat laddstationer.

 

Är du en laddoperatör som är intresserad av att ställa ut era lösningar?

I samtliga städer kommer det att finnas möjlighet för er laddoperatörer att informera besökarna om era lösningar. Uppmärksamma dock att det är först till kvarn som gäller då antal utställare som får plats kan variera beroende på vart seminarierna hålls. Observera att ni endast får marknadsföra era erbjudanden vid er plats och att varje utställare endast får ta med sig en roll-up och en laddstation.

Nedan datum är spikade:

  • Hässleholm den 25 april
  • Kristianstad den 13 maj
  • Helsingborg den 20 maj
  • Malmö den 21 maj

Anmäl dig här! 

Anmälan görs senast 2019-04-10. I anmälan ska ni ange i vilka städer ni vill delta i. Eftersom Elbilslandet Syd ska bidra till sysselsättning och tillväxt för Skåne och Blekinge, kommer vi inom projektet lämna företräde till de verksamheter som skapar tillväxt i dessa regioner.

Om ni har några frågor kan ni kontakta:

stina.larsen@lansstyrelsen.se
sonia.denkiewicz@lansstyrelsen.se

Publicerad:

Skriv en kommentar