Så fixar du en laddplats!

Att få en laddplats installerad i din bostadsrättsförening behöver inte vara så svårt. Fixaladdplats.se ger dig alla tips och råd du behöver för att komma igång!

För dig som bor i lägenhet och vill köpa elbil uppstår frågor till fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningens styrelse om vad som krävs, vad det kostar och vem som ska betala. För att underlätta och guida er på vägen har Fixaladdplats tagit fram guider, mallar och vägledningar om hur ni går tillväga för att installera en laddstation, samt hur ni gör för att söka ekonomiskt stöd via Klimatklivet. Läs mer och ta del av materialet här.

Under våren kommer Elbilslandet Syd att håll i informationsseminarier i Skånes fyra hörn; Kristianstad, Malmö, Helsingborg och Ystad. Detta är en chans för er att få höra mer om både elbilar och hur man går tillväga för att installera laddstolpar. Mer information kommer senare i höst.

Publicerad:

Sidansvarig

Isabella Nilsson

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.